6 Ekim 2013 Pazar

Kesit / Cross-section

Sizin de çocukken kapalı olan her şeyin içini açmaya çalışmışlığınız var mıydı?

Were you guys also particularly programmed to open every single closed thing during your entire childhood? Or to empty the sideboards or wardrobes, while your mother was on the phone?

           Ya da anneniz telefondayken büfelerin, dolapların içini boşaltmışlığınız? Çocukken daha bir meraklı oluyor insan; bir yandan da az şey bildiğinden merak edebilecekleri de sınırlı kalıyor haliyle. Mesela golf topunu bilmeyen çocuk içi nasıl diye sorabilir mi hiç?

          Nasıldır acaba?...


          Kids are more curious. However, since knowing less, there is always a limitation to what they can be curious about. Take golf balls: Could a child –not knowing what a golf ball is- ask him/herself what inside of a golf ball looked like?

Yup, (s)he couldn’t. But now you wonder, right?

Amerikalı James Friedman bizler gibi soru sormakla kalmamış, Interior Design serisiyle merakımızı da gidermiş. İnceledikten sonra sizin de golf toplarına farklı bir gözle bakacağınıza inanıyorum. Olur da ilginizi çekerse hemen arkasından avusturyalı Sabine Pearlman’ın mermi kesitlerine göz atabilirsiniz. Tadını çıkarın:)

            James Friedman, from the US, didn’t just ask himself like we do now. Instead he satisfied both our curiosity and his with his Interior Design Project. In case you find it interesting, you can check out Sabine Pearlman’s cross-sections of bullets. Enjoy:)





















          Sırada mermiler var:
         
          Now the bullets:












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder